Warmtepompen Kessel-Lo | Zonneboiler Kessel-Lo

U bent hier: Home > Warmtepompen Kessel-Lo & zonneboiler Kessel-Lo

U bent hier: Home > Warmtepompen Kessel-Lo & zonneboiler Kessel-Lo

Warmtepompen Kessel-Lo

U gaat bouwen of verbouwen? Nieuwe verwarmingsinstallatie? Uw oude centrale verwarmingsinstallatie wegdoen of hergebruiken? U wilt een laag zo mogelijk E-peil, een lagere energiefactuur en hoger rendement? Installateur nodig?

Installateur warmtepompen Kessel-Lo

Installateur warmtepompen Kessel-Lo: laat u bijstaan door een ervaren installateur inzake warmtepompen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik meteen wat de aandachtspunten zijn bij elk project en gebouw. Als installateur denk ik met u mee naar de beste oplossing met oog op installatie, kostprijs & terugverdientijd.

De invloed van een warmtepomp op uw woning? Zeer groot. Door gebruik te maken van een warmtepomp kunt u uw woning zo energiezuinig mogelijk maken. Heeft u een nieuwbouw en streeft u naar een zo laag mogelijk e-peil? Gaat u renoveren en moet u een steeds strenger wordende energienormen voldoen? Dan is een warmtepomp één van de beste oplossing die u kan kiezen.

Installateur warmtepompen Kessel-Lo: afhankelijk van het soort warmtepomp dat u neemt kan er veel verschil op het te investeren bedrag. Bovendien is het ook mogelijk om voor een warmtepomp subsidies aan te vragen.

warmtepompen

Zonneboiler Kessel-Lo

Zonneboiler Kessel-Lo: dankzij een zonneboiler kan je met de warmte van de zon je sanitair water opwarmen. Een of meerdere zonnecollectoren, die je zowel op een plat als op een hellend dak kan monteren, zorgen ervoor dat de zonnestralen worden opgevangen.

Installateur zonneboiler Kessel-Lo

Installateur zonneboiler Kessel-Lo: een warmtepomp i.c.m. een zonneboiler? Het voordeel van een systeem met warmtepomp en zonneboiler is dat je gedurende het hele jaar profijt hebt van natuurlijke energiebronnen. In de zomer zijn het voornamelijk de zonnecollectoren die het sanitaire water en het CV-water verwarmen. In de koudere periodes, wanneer er minder zon is, kan de warmtepomp bijspringen om het water op temperatuur te houden.

Laat u daarom adviseren door een ervaren installateur van warmtepompen & zonneboilers.

  1. Contacteer ons.
  2. We komen bij u langs om u als installateur te adviseren naargelang uw situatie.
  3. U krijgt een voorstel op maat.

Warmtepompen Kessel-Lo | Warmtepomp Kessel-Lo | Installateur warmtepompen Kessel-Lo | Zonneboiler Kessel-Lo | Installateur zonneboilers Kessel-Lo: