OVER ONS

U bent hier: Home > Over ons

U bent hier: Home > Over ons

KJM CONSTRUCT

Voor elke sanitaire herstelling of probleem met uw verwarming in regio Leuven, Lubbeek, Aarschot, Heist-op-den-Berg, Lummen, Hasselt & Tienen, kan u rekenen op KJM Construct.

Sanitair, verwarming & hernieuwbare energie

Voor alle herstellingen aan uw sanitair en verwarming (behalve verstoppingen) kan u rekenen op onze handigheid. Ook voor het onderhoud of plaatsen van een nieuwe CV ketel of de plaatsing van airco, ventilatie, zonneboiler, vloerverwarming of warmtepompenWe komen ter plaatse voor elke opdracht of herstelling in Leuven, Vlaams-Brabant en Limburg en lossen deze ongemakken in een minimum aan tijd voor u op.

Sanitair herstellingen

Wat verstaan we onder sanitair herstellingen? U wilt bijvoorbeeld het toilet kuisen en de bril hangt los. Of die ene kraan blijft lekken en u denkt enkel nog aan de invloed ervan op de waterfactuur. Terecht trouwens, want een lekkende kraan verliest meer water dan u denkt. En dan zwijgen we nog over het ongemak dat het geluid van die lekkende kraan of een toilet zonder wc-bril met zich meebrengt. U heeft last van vochtproblemen? U heeft alleen maar koud water? De afwas komt evenvuil uit uw afwasmachine? U wilt een nieuwe lavabo, douche, kraan of toilet laten plaatsen? …

sanitair, loodgieter
cv ketel
vloerverwarming
airco